Vers verpakken

Vele klanten, zowel nationaal als internationaal, weten Diviande te vinden voor het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten. Met onze skin-pack verpakkingslijn zijn de opties voor verse producten zeer uitgebreid.

Skin-pack verpakkingslijn

Vacuüm skin-pack verpakkingen zijn, zeker in de retail, niet meer weg te denken. Het vacuüm verpakken heeft een positief effect op de houdbaarheid van het product. Daarbij zijn er vele mogelijkheden voor een aantrekkelijk productpresentatie. Diviande kan de skin-pack nog weer verder voorzien van een topseal en/of sleeve danwel doos. Uiteraard kan de topseal ook bestaan uit voorbedrukte folie. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw private label.

Optimale THT

Verpakken in high care atmosfeer en gas-vacuüm seal verlengt de houdbaarheid

Visueel krachtig

Consument krijgt het product exact te zien

Private labelling

Verpakken volgens uw specificaties en private label

Bent u geïnteresseerd in de producten, verpakkingsmethoden of op maat gemaakte (private label) items van Diviande?

Menu