Onze merken

Wij bieden maatwerk voor private label. Daarnaast hebben we enkele eigen merken om uit te kiezen. Bekijk al onze mogelijkheden.

THE MEATLOVERS

The Meatlovers brengt de kwaliteit en beleving van eten in een restaurant naar huis. Het merk is ontwikkeld met als uitgangspunt om de horecakwaliteit thuis te evenaren. Geportioneerd hoogwaardig kwaliteitsvlees voor een consumentvriendelijke prijs in de supermarkt. Puur vlees, vacuüm verpakt en professioneel ingevroren zodat de kwaliteit altijd op zijn best is.
Het ruime assortiment maakt niet alleen indruk met de unieke en stoere verpakking, maar ook door de exclusieve grondstoffen geselecteerd uit de beste streken ter wereld. Tegelijkertijd is het merk transparant over de herkomst van het vlees en uit welke technische delen het vlees gesneden is.
The Meatlovers daagt consumenten uit de chef-kok in hen naar boven te halen. Speciaal hiervoor maakt sterren-chef Jonathan Zandbergen heerlijke recepten voor producten van The Meatlovers, die uiteraard met de consument worden gedeeld.

THE MEATLOVERS – WEBSHOP

Sinds 2020 bestaat er ook een webshop voor The Meatlovers, waardoor ons hoogwaardige vlees nog makkelijker beschikbaar is voor consumenten in Nederland en België. De consument bestelt eenvoudig online en de producten worden de volgende dag gekoeld en vers thuisbezorgd. Met The Meatlovers webshop brengen we de slagerij bij de consument thuis. Wij bieden een breed assortiment vlees, uit de beste streken ter wereld. Ook aanvullende producten aan zoals rubs, sauzen en kookgerei kunnen in de webshop worden besteld.

Passion for Meat

De vraag naar transparantie over dierenwelzijn en de herkomst van vlees neemt toe. Consumenten zijn daarnaast ook op zoek naar diepvriesvlees van hoge kwaliteit, bij voorkeur in kleinere porties voor het gemak. Bent u op zoek naar een betaalbaar assortiment waarbij dierenwelzijn voorop staat? Het assortiment van Passion for Meat sluit hier goed op aan.

Passion for Meat biedt zorgvuldig geselecteerde vleesproducten die eenvoudig te bereiden zijn. Ze zijn mals, sappig en smaakvol. Het vriesvers assortiment zorgt voor een lange houdbaarheid met minder of geen voedselverspilling. De producten voldoen aan aanvullende dierenwelzijnseisen. Naast de goede kwaliteit en het redelijke prijskaartje zijn de producten dus ook nog eens erg duurzaam.

EASY COOKING

Met de vleesproducten van Easy Cooking kunnen restaurantchefs snel en consistent diepgevroren steaks bereiden. Het bespaart zowel tijd als geld in de keuken. Je hoeft het vlees niet van tevoren te ontdooien en kan direct uit de vriezer worden bereid. Bovendien is het eindresultaat van de bereiding altijd hetzelfde en is de kwaliteit gegarandeerd.

Een afvaardiging van bekende ovenmerken heeft kennis gemaakt met de producten van Easy Cooking. Voor de meest gebruikte merken (zoals Alto-Shaam, Turbochef en Rational) zijn er voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar voor de perfecte bereiding van diverse producten uit ons assortiment.

Portion frost

Portion Frost is speciaal ontwikkeld voor de budget formule. Een assortiment bestaande uit diverse ingevroren vleesproducten zoals innovatieve steaks, hamburgers en meer. Portion Frost levert optimale mals- en sappigheid tegen een zeer scherpe prijs.

FiftyFifty

De producten van FiftyFifty spelen in op een belangrijke trend in de voedingsindustrie. Steeds meer consumenten verkiezen groenten boven vlees. Voor velen lijkt een dieet met minder vlees een grote stap en helemaal stoppen met vlees is niet iets waar ze naar uitkijken. FiftyFifty bevat een assortiment hybride producten, bestaande uit 50% vlees en 50% groenten. Een perfecte balans voor consumenten die op een duurzame en gezonde manier van hun diner willen genieten. FiftyFifty is het beste van twee werelden.

Daarnaast zijn de producten verpakt in een recyclebare verpakking die 80% minder plastic bevat. Zo dragen we nog meer bij aan het milieu.

Private label

Al onze producten zijn verkrijgbaar onder private label. Wij bieden een full-service: van inkoop van grondstoffen tot het verwerken van de eindproducten (volgens uw wensen) en het ontwikkelen van de verpakking. Samen komen we tot de perfecte oplossing op maat.

Alle mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie.