Over Diviande

“Wij zijn een productiebedrijf met een marktgerichte benadering waarbij betrouwbaarheid, voedselveiligheid en klanttevredenheid hand in hand gaan met innovatie en duurzaamheid.”

 

Bij Diviande spelen we in op de steeds veranderende markt en haar eisen. Wij zijn expert in het vroegtijdig signaleren van trends en het analyseren van consumentengedrag om zo de juiste concepten en producten te ontwikkelen. Onze medewerkers zijn food-professionals met hart voor het slagersvak en productontwikkeling. Het team werkt in onze moderne productiefaciliteit en zet zich voor de volle 100% in om de klantwensen te realiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere schaalbare productietechnieken, wat ons tot een toonaangevende internationale producent van vlees en vleesalternatieven maakt. Onze kracht ligt in het verwerken, portioneren, verpakken en vers voorverpakken of invriezen. Dit kunnen wij geheel volgens uw specificaties en onder private label doen. We hebben ook een aantal van onze eigen merken om uit te kiezen.

Als vooruitstrevend bedrijf in de sector begrijpt Diviande de waarde van innovatie. Onze ontwikkelaars richten zich op het creëren van nieuwe producten en het verbeteren van de kwaliteit, smaakervaring, voedingswaarden en duurzaamheid van onze bestaande producten waar mogelijk. We kijken hierbij ook naar de toekomst. Daarom werken we met diverse eiwitten, zoals plantaardige proteïnes. Dit doen we in samenwerking met ons zusterbedrijf Future Food Group, die geïntegreerd zit in ons bedrijfspand. We hebben een speciaal team en een aparte productiehal voor de innovatie van plantaardige producten. Diviande is specialist op alle vlakken voor dergelijke productontwikkeling en daarom de juiste partner voor u.

Onderdeel van de Jan Zandbergen Group

Wij maken deel uit van de Jan Zandbergen Group. Samen vormen we een sterke, innovatieve partner die kan inspelen op uw vraag.

Importeur en leverancier van grondstoffen, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte, biologisch vlees en plantaardige vleesvervangers.

Producent en verpakker van diepvriesvlees, vers voorverpakt vlees en vleesvervangers.

Productontwikkelaar met een sterke focus op vegetarische, plantaardige en biologische vleesopvolgers.

ONZE GESCHIEDENIS

1981

Oprichting van Diviande

1999

Lancering van Portion Frost

2015

Overgenomen door de Jan Zandbergen Group

2016

Lancering van The Meatlovers

2018

  • Nieuwe productiefaciliteit
  • Grote productie ruimtes
  • Diverse koel- en vriescellen
  • Gebouwd volgens BREAAM-NL standaarden
  • Experience Center

2019

Intergratie Future Food Group

2020

Lancering van The Meatlovers webshop

2020

Lancering van Easy Cooking & Passion for Meat

2020

Lancering van FiftyFifty

2021

Start productie plantaardige producten

2021

Publieksprijs ontvangen Regio Foodvalley Innovatie Award

EXPERIENCE CENTRE

In huis hebben we een experience-centre gecreëerd, welke u op uitnodiging kunt bezoeken. In het experience-centre kunnen we u ons productieproces, verpakkingswijzen en merken tonen. Zo staan er kleinere versies van de machines die in onze productiefaciliteit worden gebruikt en is er een winkelopstelling gemaakt. Ook staat er een professionele keuken waar we proeverijen organiseren.

U kunt het bezoek eventueel combineren met een meeting; er is gelegenheid gebruik te maken van onze vergaderruimte.

Maatwerk

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet” is ons credo. Intern en zeker ook extern. Onze klanten staan immers centraal op het gebied van service en duidelijke communicatie.

Heeft u een (product)uitdaging dat vraagt om maatwerk? Wij denken graag met u mee wat voor uw situatie het beste is en hoe wij hierin kunnen bijdragen. Uw wens staat centraal.