Over Ons

Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig vlees. Wij verzorgen het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees. Van huis uit ligt onze specialisatie bij het leveren van diepgevroren producten, maar ook vers voorverpakt vlees behoort tot de mogelijkheden. Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en (diepvries)technologie mag u vertrouwen bij ons aan het juiste adres te zijn voor kwaliteitsvlees en gemaksconcepten.

Ontwikkelen gemaksconcepten

We ontwikkelen gemaksconcepten voor professionals en consumenten. Dit doen we voor onze eigen merken, waaronder Portionfrost en Passion for Meat, maar kunnen we uiteraard ook onder uw private label uitvoeren.

Waarderen ambacht en Innovatie

Ambacht en innovatie gaan bij ons hand in hand. Onze medewerkers zijn professionals met hart voor het slagersvak. In onze moderne productiefaciliteit werken zij met zorg aan de wensen van de klant.

assignment_turned_in

BRC en IFS gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn dan ook BRC en IFS gecertificeerd.

Nieuwbouw

Sinds februari 2018 is de nieuwe locatie van Diviande in gebruik genomen. Het nieuwe pand beslaat een vloeroppervlakte van bijna 8000 m2 en is uitgerust met diverse productieruimtes t.b.v. o.a. high care, convenience, halal producten, koel- en (in)vriescellen. Uiteraard is deze locatie voorzien van de meest moderne en duurzame oplossingen waardoor natuur en milieu minder belast worden. Het pand is dan ook gebouwd volgens de Breeam eisen.

Casestudie m.b.t. nieuwbouw

Diviande Pand

Experience centre

In huis hebben we een experience-centre gecreëerd. U bent van harte welkom deze te komen bezoeken.

In het experience-centre kunnen we u ons productieproces, verpakkingswijzen en merken tonen. Zo staan er kleinere versies van de machines die in onze productiefaciliteit worden gebruikt en is er een winkelopstelling gemaakt.

U kunt het bezoek eventueel combineren met een meeting; er is gelegenheid gebruik te maken van onze vergaderruimte.

Diviande is onderdeel van de Jan Zandbergen Group

Een uitdaging die vraagt om maatwerk?

Vraag naar de mogelijkheden!

Menu