Vraag naar uitbreiding Passion For Meat met Beter leven ster

Maar liefst 13 extra vleesproducten die het Beter Leven keurmerk mogen dragen worden toegevoegd aan het vriesvers assortiment van ‘Passion for Meat’. Leverancier Diviande heeft deze lijn op verzoek van de retail- en consumentenvraag uitgebreid. Met zorg zijn nieuwe producten gekozen zoals Gemarineerde Rundersteak, Gevulde Varkensrollade en Lamsgehakt. Deze zijn vanaf week 19 verkrijgbaar bij Jumbo.

Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent en verpakker van hoogwaardig diepvriesvlees, vers voorverpakt vlees en vleesvervangers. Eind vorig jaar introduceerde het een reeks vriesvers vleesproducten die een Beter Leven Ster mogen dragen onder het eigen merk Passion for Meat. De lijn is goed ontvangen, resulterend in de vraag naar meer. Marion Huisman, directeur Diviande: “De vraag vanuit de markt om met meer Beter Leven producten te komen, bevestigt maar weer dat als prijsverschil tussen “gewoon” en “Beter Leven” vlees minder een issue is, consumenten vaker de bewuste keuze maken.” De Beter Leven producten van Passion for Meat liggen voor een goed betaalbare prijs in het schap, dit maakt de keuze voor diervriendelijker vlees een stuk makkelijker.

Verpakking en oog voor duurzaamheid
Diviande toont met Passion for Meat niet alleen diervriendelijk, maar ook met aandacht voor het milieu te werken. Een vriesvers assortiment draagt door een lange houdbaarheid een positief steentje bij aan het voorkomen van voedselverspilling. Daarnaast zijn de verpakkingen volledig recyclebaar.

De verpakking van de nieuwe producten heeft een aangepast design ten opzichte van de eerste serie. Nu de Beter Leven lijn zoveel producten kent, vindt Diviande meer onderscheid in opmaak voor herkenbaarheid van het vleesproduct op z’n plaats. Zo heeft bijvoorbeeld elke diergroep nu een eigen kleurkenmerk gekregen. Voor de producten uit de eerste serie kan het even duren voordat de nieuwe opmaak ook daar is doorgevoerd. Huisman: “Wij vinden het uit duurzaamheidsoogpunt niet te verkroppen om onze verpakkingsvoorraden weg te gooien, alleen voor een modernere uitstraling. Zolang de informatie nog accuraat is, maken we eerst de bestaande voorraden op en daarna zullen ook de producten van het eerste uur het nieuwe jasje aangemeten krijgen.”

Interesse in de Passion for Meat, Beter Leven-lijn of onze andere producten en diensten? Neem contact met ons op via info@diviande.nl of telefoon +31 (0)318 799 500.