Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop. Kwaliteit is voor ons breder dan alleen de kwaliteit van het product. Intern streven we naar kwaliteit door continu te blijven verbeteren en innoveren in allerlei bedrijfsaspecten. Tevredenheid van de klant is hierbij ons uitgangspunt.

Voedselveiligheid

Als het gaat om productie is voedselveiligheid een zeer belangrijk aspect. Ook onze medewerkers zijn van het belang van voedselveiligheid doordrongen. Door hun passie voor het slagersvak hebben zij een intrinsieke motivatie om goed en hygiënisch met de producten te werken. Ons hele productieproces voldoet aan de strenge normen voor kwaliteit en hygiëne. Wij zijn BRC gecertificeerd.

High care en allergenen

In onze moderne productiefaciliteit bevinden zich drie aparte ruimten voor de producten die een speciale behandeling nodig hebben.

Zo beschikken we over high care afdeling; een afgesloten ruimte waar we onder beschermende omstandigheden (lichte overdruk) producten kunnen inpakken. De hygiëne- en toegangsregels zijn hier nog strikter dan op de rest van de productievloer.

Ook voor het vervaardigen van producten met ingrediënten die tot de allergenen behoren hebben we een aparte, afgesloten ruimte. In een derde een aparte ruimte produceren wij/Future Food Group onze plantaardige vleesalternatieven. Deze scheiding in productieruimtes dient om eventuele contaminatie met allergenen dan wel dierlijke eiwitten te voorkomen.

Er gelden strenge regels om contaminatie binnen het bedrijf tegen te gaan, waaronder:

  • werkgereedschappen en machines mogen deze ruimte niet verlaten. Iedere ruimte werkt met eigen materialen.
  • speciale kleding en omkleed-ruimte voor het personeel dat de allergenenruimte betreedt.