Nieuwe skin-pack verpakkingslijn bij Diviande

Sinds Diviande afgelopen maart haar nieuwe pand in Veenendaal in gebruik heeft genomen, heeft het bedrijf in alle opzichten de ruimte om te groeien. Zo kon er onlangs ook een nieuwe skin-pack verpakkingslijn geplaatst worden welke nu volledig operationeel is.

Vele klanten, zowel nationaal als internationaal, weten Diviande te vinden voor het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten. Van huis uit ligt haar specialisatie bij het leveren van diepgevroren producten, maar ook vers voorverpakt vlees behoort al lange tijd tot de mogelijkheden. Met de nieuwe skin-pack verpakkingslijn zijn de opties voor verse producten verder uitgebreid.

Vacuüm skin-pack verpakkingen zijn, zeker in de retail, niet meer weg te denken. Het vacuüm verpakken heeft een positief effect op de houdbaarheid van het product. Daarbij zijn er vele mogelijkheden voor een aantrekkelijk productpresentatie. Diviande kan de skin-pack nog weer verder voorzien van een topseal en/of sleeve danwel doos. Uiteraard kan de topseal ook bestaan uit voorbedrukte folie.

Marktpartijen die geïnteresseerd zijn in de producten, verpakkingsmethoden of op maat gemaakte (private label) items van Diviande kunnen hier contact opnemen.