Kwaliteit en innovatie

Wij werken met zorg aan de wensen van de klant. Daarbij staat kwaliteit voorop. Kwaliteit is voor ons breder dan alleen de kwaliteit van het product. Intern streven we naar kwaliteit door continu te blijven verbeteren en innoveren in allerlei bedrijfsaspecten. Tevredenheid van de klant is hierbij ons uitgangspunt.

Voedselveiligheid

Bij vlees is voedselveiligheid een zeer belangrijk aspect. Ook onze medewerkers zijn van het belang van voedselveiligheid doordrongen. Door hun passie voor het slagersvak hebben zij een intrinsieke motivatie om goed en hygiënisch met de producten te werken. Ons hele productieproces voldoet aan de strenge normen voor kwaliteit en hygiëne. Wij zijn BRC en IFS gecertificeerd.

Een productiebedrijf met een marktgerichte benadering waarbij betrouwbaarheid, voedselveiligheid en klanttevredenheid hand in hand gaan met innovatie en duurzaamheid.
Cees van der PijlDirecteur

Innovatie en moderne apparatuur

Als vooruitstrevend bedrijf houdt Diviande zich bezig met innovaties. Zo richten onze ontwikkelaars zich op het verbeteren van de kwaliteit, de smaakervaring en de duurzaamheid van ons product. Ook in ons pand passen we de nieuwste technieken toe. Zo is onze productieruimte voorzien van ‘state-of-the-art’ equipment.

Hoewel het portioneren -het snijden- van het vlees veelal ambachtelijk handwerk betreft, gebeurt dit aan moderne snijlijnen en wordt waar mogelijk slimme apparatuur ingezet. Voor de eventuele bewerking van vlees werken we met moderne apparatuur. Met een geschiedenis in bevroren vleesconcepten is onze kennis en ervaring op het gebied van diepvriestechnologie groot. Ook op verpakkingsgebied gaan we met de tijd mee.

High care en allergenen

In onze moderne productiefaciliteit bevinden zich twee aparte ruimten voor de producten die een speciale behandeling nodig hebben.

Zo beschikken we over high care afdeling; een afgesloten ruimte waar we onder beschermende omstandigheden (lichte overdruk) producten kunnen inpakken. De hygiëne- en toegangsregels zijn hier nog strikter dan op de rest van de productievloer.

Ook voor het vervaardigen van producten met ingrediënten die tot de allergenen behoren hebben we een aparte, afgesloten ruimte. Dit om eventuele contaminatie te voorkomen. Er gelden strenge regels om versleping van allergenen binnen het bedrijf tegen te gaan, waaronder:

  • werkgereedschappen en machines mogen deze ruimte niet verlaten. Iedere ruimte werkt met eigen materialen.
  • speciale kleding en omkleedruimte voor het personeel dat de allergenenruimte betreedt.

Een uitdaging die vraagt om maatwerk?

Vraag naar de mogelijkheden!

Menu