Introductie FiftyFifty, beste van twee werelden

Onder de naam FiftyFifty brengt Diviande / Jan Zandbergen een innovatief productassortiment op de markt die voor 50% uit vlees en 50% uit groente bestaan. FiftyFifty past bij de consument die op zoek is naar de balans tussen genieten, gezondheid en duurzaamheid. Dit innoverende concept is hét antwoord op de ontwikkeling dat steeds meer consumenten bewuster kiezen voor minder vlees en meer groente. Daarnaast kan FiftyFifty ook uitkomst bieden voor kinderen die moeite hebben met het eten van groente.

Het hybride vers assortiment van FiftyFifty is een echte verrijking binnen het bestaande productaanbod. Het dicht de grote kloof tussen enerzijds vlees en anderzijds vegetarische producten. Met de producten van FiftyFifty heeft de consument het beste van twee werelden, minder vlees consumeren maar geen concessies hoeven doen in de smaak vlees en de bijhorende gezonde voedingsstoffen. Het gebruik van FiftyFifty is niet alleen een gezonde keuze voor de consument, maar het is ook beter voor het milieu. Zo bevatten de vleesproducten van FiftyFifty niet alleen 50% minder vlees, maar ook de hypermoderne verpakking reduceert plastic verbruik met maar liefst 80%.

Gewoon minder vlees, bijzonder lekkere variaties

Het smaakvolle assortiment van FiftyFifty is een ideaal alternatief voor de flexitariër. Ook voor kinderen die niet van groente houden, kan FiftyFifty een oplossing vormen. Kinderen zullen niet alleen 50% meer groente eten, maar leren op deze manier ook een aanzienlijk grotere variatie aan verschillende groenten kennen. Voor het totale assortiment van FiftyFifty worden namelijk meer dan 15 groentesoorten gebruikt. Met FiftyFifty kan iedereen de optimale balans vinden tussen duurzaamheid, gezondheid en smaak.

Het concept van 50% groenten wordt beeldend weergegeven op de verpakking. Op de verpakking is een foto te zien van het bereidde product met daarnaast de belangrijkste groente-ingrediënten. Momenteel bestaat het assortiment uit 12 verschillende producten, waaronder een Boon-stam, Bretonse Schnitzel, Champignon Schnitzel, Koteletto, Burger – Italian style en Burger – Mexican style. FiftyFifty is vanaf begin volgend jaar te vinden in de schappen van diverse retailers.