• Op het beste momentingevroren

    Op het beste moment
    ingevroren

Diviande start nieuwbouw in Veenendaal

Diviande, specialist in het procedé van; conditioneren, portioneren/slicen, vacuüm verpakken en industrieel invriezen van vlees en maaltijd componenten, groeit de laatste jaren fors. Het huidige pand is  te klein en ongeschikt voor de groeirichting. Dit in combinatie met efficiëntie doelstellingen maakt dat Diviande kiest om een nieuw pand te laten bouwen. De nieuwbouw zal plaatsvinden op de Antennestraat te Veenendaal.  Verwachte realisatie is aanvang 2018.

Groei
Door marktgerichter te opereren vinden steeds meer partijen in Diviande een leverancier die de techniek, kennis van vlees, de markt en industrieel invriezen beheerst. Het succes van Diviande komt door samenwerking met zowel binnenlandse als buitenlandse Retailers en, zoals van oudsher, de Foodservices vraag. De markt ontwikkelingen in beide kanalen zullen deze groei verder continueren.


Nieuwbouw

Naast de blik op de markt,  groeirichting en de daarop aansluitende productieomgeving is er ook door een duurzame bril gekeken bij de ontwikkeling van de nieuwbouw. Een keuze die past bij de cultuur van Diviande. De bouw van het nieuwe pand, welke  ca. 8000m2 zal beslaan, vangt eind maart 2017 aan. Na oplevering, in het 1e kwartaal 2018, zal het pand twee keer zo groot zijn als het oude en is Diviande klaar voor de toekomst.

 

Impressie nieuwbouw: