• Op maat verpakken

    Op maat verpakken

Doelgroepen

Voor diverse doelgroepen kunnen we geschikte producten aanbieden. Portiegrootte, verpakking en uitstraling zijn allen aan te passen aan uw wensen.

 

 

Retail

Consumenten halen meer en meer de restaurant beleving naar huis en verwachten ook bij de supermarkt daarvoor goede ingrediƫnten te vinden. Wij produceren zowel voor discountformules als voor de luxe formules. We leveren kwaliteitsvlees; per 1 of 2 stuks verpakte, geportioneerde bevroren steaks en andere vleesproducten. Uiteraard in een aansprekende consumentenverpakking eventueel voorzien van recept. Zie bijvoorbeeld de merken Portion Frost, Passion for Meat en The Meatlovers.

 

 

Cash and carry

Klanten bij de Cash&Carry hebben aan een consumentenverpakking niet genoeg. Veelal zijn in de horeca grotere aantallen porties nodig. Kwaliteit staat voorop. Gemak in de restaurantkeuken is gewenst. Mooi geportioneerd vlees dat na bereiding meteen op het bord kan en er bord na bord gelijk uitziet. Voor deze groep bieden we per stuk verpakte porties in een handzame doos met zichtvenster.

 

 

Leisure en hotel/restaurant ketens

U ontvangt dagelijks vele gasten in uw restaurants en alles draait om beleving. Daar horen kwaliteitsproducten bij, netjes en constant gepresenteerd. Doordat wij het vlees voor u portioneren, is er vrijwel geen presentatieverschil en het bespaart u arbeid in de keuken waardoor u uw bezoekers ook snel kunt bedienen.
Wij leveren u per stuk verpakte porties in handzame dozen.


Business-to-business

Indien u -bijvoorbeeld ten behoeve van uw bedrijfsprocessen- andere portiongroottes wilt hebben dan vermeld in het assortiment, dan kan dit uiteraard in overleg. Ook voor andere specifieke wensen kunt u bij ons terecht. Zo nodig kijken we gezamenlijk naar een geschikte oplossing voor uw vraag.

Via Diviande bent u verzekerd van kwaliteitsvlees, maar ook als u van uw eigen grondstoffen geportioneerde producten wenst te hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met u bewerken, portioneren en verpakken wij uw producten. Indien gewenst onder Private Label.