• Verbeteren van dekwaliteit en smaakervaring

    Verbeteren van de
    kwaliteit en smaakervaring

Kwaliteit & Service

Op het beste moment ingevroren
Groot voordeel van bevroren vlees is dat het lang houdbaar is, zonder risico op bederf. Wij zorgen voor diepvriesvlees met eenzelfde smaakbeleving als vers.
Vlees is een natuurproduct dat moet rijpen om de beste kwaliteit te bereiken. Slechts op één bepaald moment is het vlees op zijn best. Precies op dat moment wordt het vlees verwerkt en bevriezen we letterlijk de kwaliteit. Snel en professioneel. Zodat het later als u het ontdooit nog steeds zo is als het was: op zijn best.

Voedselveiligheid
Bij vlees is voedselveiligheid een belangrijk aspect. Het hele productieproces voldoet aan strenge normen voor kwaliteit en hygiëne. Wij zijn BRC (klasse A)  en IFS (higher level)gecertificeerd. Ook onze medewerkers zijn van het belang van voedselveiligheid doordrongen. Door hun passie voor het slagersvak hebben zij een intrinsieke motivatie om goed en hygiënisch met de producten te werken.

Service
“Doe wat je zegt en zeg wat je doet” is ons credo. Intern en zeker ook extern. Onze klanten staan immers centraal op het gebied van service en duidelijke communicatie. 
Heeft u een (product)uitdaging dat vraagt om maatwerk? Wij denken graag met u mee wat voor uw situatie het beste is en hoe wij hier in kunnen bijdragen. Uw wens staat centraal.